Hvem er vi

Vores servicefilosofi og kursusvirksomhed er Glad Consultings vej til at udvikle ekstraordinære fagkompetencer for vores kunder

Glad Consulting er en konsulentvirksomhed, som tilbyder fagrettet undervisning/uddannelse indenfor rengøring og hygiejne, rådgivning, auditering og personcertificering i DS/INSTA 800- uanset deltagernes sproglige kundskaber.

Glad Consulting har mange års erfaring med at formidle og omsætte kvalitetsstandarder og retningslinjer med stor vægt på hygiejneindsatsen i hospitals- og primærsektoren, herunder tandklinikker, hjælpemiddelcentraler mm. Foruden Hospitals- og primærsektoren hjælper Glad Consulting også til når dyreklinikker, skal have systematiseret deres hygiejniske rengøringsindsats. Dvs. kommer bredt ud og møder på arbejdspladserne og viser hvordan små og store initiativer kan gøre en forskel på kort og lang sigt.

  • Vi er eksperter i at undervise mennesker med dansk som andet sprog

  • Vi har mange års erfaring i udvikling, undervisning og auditering på store og små arbejdspladser.

  • Vi tilpasser vores kurser efter kundernes behov – dvs. servicemedarbejderne kan anvende deres nye viden direkte på arbejdspladsen.

  • Vi er personcertificeret i DS/INSTA 800 videnniveau 4

Klara Marie Mikkelsen
Konsulent
[email protected]
Tlf.nr. +45 31 75 82 77

Lonnie Eickworth
Konsulent
[email protected]
Tlf.nr. +45 26 77 96 01

Konsekvenserne af mangelfuld rengøring og hygiejne kan være fatale. Derfor er det vigtigt, at du har sikkerhed for, at din rengøring og hygiejne opfylder standarderne! Glad Consulting kan hjælpe dig med at få optimeret og certificeret din rengøring.